Nieuwsbrief juni 2018
NEWS
juni 2018
Pianovo Metall 
 
Nieuw zijn de producten Pianovo Metall, Pianovo Metall Used en Pianpvp Crumble. Metalische oppervlaktes op MDF plaatmateriaal die eenvoudig verwerkt kunnen worden. Dit materiaal is beschikbaar als afgewerkt paneel (kantafwerking in kleur) en als plaatmateriaal. De toepassingen zijn veelzijdig. Van front voor meubels tot decoratieve wandafwerking.
Voor het downloaden van de de brochure klik dan op de onderstaande link, voor meer informatie kunt u ook met ons contact opnemen.
Download de brochure Pianovo Metall
De nieuwe privacy wetgeving - AVG
In verband met de nieuwe privacy wetgeving willen wij u erover informeren dat Frans Gommans BV uw contactgegevens strikt zakelijk gebruikt en ook niet aan derden doorgeeft.
Wij vinden het belangrijk dat wij u door middel van een nieuwsbrief kunnen informeren over nieuwe ontwikkelingen of wijzigingen. Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.
Indien u ook toekomstig de nieuwsbrieven wenst te ontvangen maak dan gebruik van de onderstaande link en druk op verzenden (heeft u reeds eerder gereageerd dan hoeft u dat niet nogmaals te doen):
Ik wil toekomstig ook de nieuwsbrief ontvangen

 Volg Frans Gommans BV op LinkedIn

  (Klik hier)

Bij vragen en/of opmerkingen neem gerust contact met ons op!
 
Frans Gommans BV    
Vasco da Gamaweg 10 T +31 77 327 8500 www.fransgommans.com
NL-5928 LD Venlo E info@fransfommans.com www.motionbygommans.com

Afmelden