Het bedrijf 

Geschiedenis 

Frans Gommans BV is in 1980 opgericht. Door haar jarenlange ervaring in de interieurbouw heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een solide en betrouwbare toeleverancier van de keukenindustrie, interieurbouwers, badkamermeubelproducenten, inrichters en architecten. Als toonaangevende speler op het gebied van fronten en meubelpanelen is Frans Gommans BV actief in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België.

Waar staan wij voor? 

Frans Gommans BV staat voor:

  • Betrouwbaar: wij leveren alles volgens afspraak. Als wij iets beloven, doen we dat ook.
  • Snelheid: korte levertijden en het gebruikmaken van eigen transport geeft ons de flexibiliteit die u als klant van ons kunt verwachten.
  • Service: wij lossen problemen snel voor u op. Daarnaast bieden wij standaard 15 jaar garantie op onze 3D-Laklaminaatpanelen (vraag naar de voorwaarden).
  • Ontwikkeling: wij proberen ons voortdurend te ontwikkelen. Het signaleren van nieuwe trends in producten en het ontwikkelen van nieuwe producten is voor ons zeer belangrijk.
  • Betrokken: wij begrijpen dat we het succes samen moeten maken. Door u te ontzorgen, kunt u met een gerust hart verder ondernemen. Daarnaast speelt onze leefomgeving ook een belangrijke rol. Door efficiënt te produceren en de mogelijkheid van PEFC en FSC® gecertificeerd materiaal te leveren dragen wij daarin ook ons steentje bij.

De belofte naar onze klanten toe?  

Wij denken mee met onze klanten. Wij ontzorgen u, door volgens afspraak te leveren van maatwerk kwaliteitsproducten die per stuk besteld kunnen worden. Door een uitgebreid netwerk in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België (o.a. keukenfabrikanten, interieurbouwers, architecten en inrichters) blijven we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Daar kunt u weer van profiteren!